snedker viborg

Gulve & gulvservice

Hos Holger’s Gulvservice klarer alt vi inden for moderne gulve. Uanset om du skal have nyt gulv eller renoveret det gamle, så står Holger’s Gulvservice klar til at hjælpe dig.

Alt i gulvbelægning i Hobro

Brug for en gulvlægger?

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig i lokalområdet Hobro, Viborg, Århus, Aalborg og det øvrige Nordjylland. Hos Holger’s Gulvservice er vi altid klar med et godt tilbud på dit nye gulv. Ring til os på tlf. 30 70 90 46 eller smid os en mail, og så tager vi en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Hvilket gulv skal jeg vælge?

Hos Holger’s Gulvservice har vi professionelle gulvlæggere, som altid står klar til at råde og vejlede dig til den bedste løsning for dine gulve. Vi stræber efter at give dig en god oplevelse og god kvalitet. Vi laver alt i trævinyltæppeflise– og linoleumsgulve og rådgiver dig ligeledes herom.

Nyt trægulv eller gulvafslibning?

Trænger dit gulv til et nyt look, så kontakt Holger’s Gulvservice og hør mere om vores gulvafslibning. Med gulvafslibning fra os, får du et finish, som er unikt for os. Dette skyldes, at vi har maskiner, der efterlader et pænere finish end traditionelle gulvafslibningsmaskiner. Udover det, så er vi også special certificeret i lak og slib, og derfor ved derfor hvilken efterbehandling, der er den bedste for dit gulv.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi tilbyder, eller er du i tvivl om noget, så tag kontakt til Holger’s Gulvservice i dag.

Kontakt os med det samme!
gulvafslibning nordjylland og århus
Rul til toppen