Linoleum

Linoleumsgulve der holder

Et meget populært valg af gulvbelægninger når det gælder kontorer, butikker eller institutioner, er et linoleumsgulv. Dette er grundet linoleumsgulvets holdbarhed og renlighed. Linoleumsgulve kan udsættes for et stort slidpres, da det er et gulv, som er usædvanlig slidstærkt og meget rengøringsvenligt.

Linoleumsgulve er lette og billige at montere og er både bæredygtige og miljøvenlige grundet naturmaterialt, som oven i købet er bakteriedræbende. Det betyder også, at linoleumsgulve er særdeles fordelagtige, da de er lette at holde rene, hvilket gør linoleum et godt valg til dit køkken eller badeværelse.

Giv dit gulv et personligt præg

Når man vælger et linoleumsgulv, får man en gulvbelægning, hvor man i stor grad får mulighed for at slippe kreativiteten løs. Et linoleumsgulv kan stort set laves i enhver tænkelig farve og mønster, som man kan sammensætte fuldstændig, som man har lyst til. Det betyder, at du får uanede muligheder for at få et spændende og anderledes gulv, som er helt dit eget, hvor man kan imponere med sit eget logo, mønster, farve, en særlig grafik eller noget helt femte.

Et gulv der er let at holde rent

Med linoleumsgulv slipper du for problemer som eksempelvis, at støv sætter sig i revner og sprækker. Linoleum er utroligt let at holde rent og er oven i købet bakteriedræbende. Derfor vælger mange at få lagt linoleum på badeværelset eller i køkkenet. Linoleumsgulve har ingen sprækker eller revner, og du slipper derfor også for, at ting og støv sætter sig fast. Det betyder, at du i langt højere grad kan holde dit gulv rent og pænt fremadrettet.

Mange institutioner og hospitaler benytter sig af linoleumsgulve, netop fordi det er slidstærkt og utrolig let at holde rent. Hvis du står og mangler linoleumsgulve til din bolig eller din virksomhed, så kontakt Holger’s Gulvservice i dag, og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

De mange muligheder, kan give mange spørgsmål

Hos Holger’s Gulvservice står vi altid klar til at hjælpe dig. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 70 30 46, hvor Holger’s Gulvservices professionelle gulvlæggere altid er klar til at svare på alle dine spørgsmål eller lade kreativiteten udfolde sig sammen med dig. Derudover skal du også være velkommen til, at lade dig inspirere i vores galleri. Her er der mulighed for at se, hvad vi tidligere har lavet. I skal også være meget velkomne til at komme forbi vores showroom i Hobro, for at se og mærke gulvene.

Kontakt os med det samme!
Rul til toppen