Tæpper og tæppefliser

Tæpper og tæppefliser – En klassiker i mange hjem

Hos Holger’s Gulvservice lægger vi ikke kun træ-, vinyl- og linoleumsgulve – tværtimod – vi lægger også tæpper i massevis. Vi finder løsninger og produkter til vores kunder, der skaber liv i hjemmet og som sørger for et behageligt indeklima til en fordelagtig pris.

Vi har tæppet til stuen, køkkenet og kontormiljøet, og udøver hjælp med inspiration, således du kan vælet eller flere typer tæpper i hjemmet, så det passer ind med de resterende møbler.

Tæpper bringer både varme og liv ind i boligen

Et indendørs gulvtæppe er med til at skabe en hyggelig atmosfære, alt imens de er bløde og behagelige at gå på. Flere vælger at placere et tæppe i et køligt rum, da de både varmer og isolerer, og så ses det også ofte, at man placerer et tæppe under spisebordet for hyggens skyld, hvortil det er en god idé at tilføje et tæppeunderlag så tæppet er ekstra skridsikkert.

Gulvtæpper kan oveni købet også fungere som lyddæmpende tæppe, så der ikke er for stor genklang i dine rum. Når man lægger gulvtæpper, og slipper for at høre genklang, får hovedet generelt også mere ro, og det kan derfor gøre store forskelle i dagligdagen.

Holgers kundeservice hjælper dig helt i mål

Et nyt tæppe behøver ikke at være kedeligt at se på, besværligt at rengøre eller svag af kvalitet, og derfor hjælper kundeservice både med at designe indretningen, ved at opspore de rigtige mønstre og farver, samt med specifikke rengørings- og vedligeholdelsestips til dit helt nye køb.

Vi går ikke på kompromis med design af tæpper, og sørger for at producere moderne tæpper, der fuldender din indretning og pynter på det bare gulv.

Vi tilbyder et større udvalg af tæpper i gode materialer, både ved gulvtæpper, flisetæpper og tæpper i uld. Alt dette, og meget mere, kan Holger’s Gulvservice hjælpe dig helt i mål med.

Dit hjem fortjener det rette tæppe

Vi går ikke på kompromis med design af tæpper, og sørger for at producere moderne tæpper, der fuldender din indretning og pynter på det bare gulv.

Vi tilbyder et større udvalg af tæpper i gode materialer, både ved gulvtæpper, flisetæpper og tæpper i uld. Alt dette, og meget mere, kan Holger’s Gulvservice hjælpe dig helt i mål med.

Vi ønsker at hjælpe med at finde det helt rette tæppe til dit hjem, og derfor tilbyder vi gratis rådgivning og inspiration til tæpper, uanset om du skal have slidstærke tæpper eller lyddæmpende tæpper.

Når vi påbegynder processen, tager vi højde for både størrelser, materialer, mønstre og farver på de tæpper, der giver mening for dig og dit hjem, uanset om de skal bruges under spisebordet eller i stuen.

Hos Holger’s Gulvservice kan vi give dig et tilbud på mange forskellige og spændende slags løse tæpper, der giver varme og liv til hjemmet. Hvis du er på udkig efter løse tæpper, kan du finde inspiration i vores udvalg, hvor vi har et stort udvalg til fornuftige priser på både et løst tæppe og en tæppeflise.

Der er masser at vælge imellem, og vi vil sagtens kunne finde et løst tæppe til en fornuftige pris, så tag gerne et kig i vores showroom, hvis du mangler og få inspiration og er på udkig efter løse tæpper.

Vores udvalg af slidstærke tæpper til en fordelagtig pris

Vores tæpper findes i forskellige varianter og med adskillige mønstre, som er en god og praktisk løsning til lokaler der er i konstant udvikling. Tæppe fliser er perfekte til kontormiljøer, hvor der gerne må komme lidt sjæl i rummet, og da de er lette at montere og nemme at udskifte, kan dette give rig mulighed for at skabe et mere personliglighed i det rum, de monteres i.

Hos Holger’s Gulvservice tilbyder vi både slidstærke og mere moderne tæpper og tæppe fliser til indretningen, og vi gør vores for at hjælpe med at designe tæppet og rummet efter dine behov.

Vi hjælper dig med at vælge

Hos Holgers Gulvservice har vi mange års erfaring med at lægge tæpper i forskellige rum, og derfor er vi også specialiserede i at finde en løsning til et tæppe, som kan leve op til dine krav til størrelser, materialer, farver, forventninger og spidsbelastning. Derudover kan du sætte sit eget personlige præg med et tæppe, så det passer til din indretning, og vi vil også hjælpe dig med at finde på løsninger, som er lidt anderledes end det, du normalvis ser af tæpper.

Vi gør brug af vores egen gulvlægger, som vi sender ud til dig for at lægge tæppe fliser, hvilket kan klares nemt og lige når det passer dig, og i Holger’s showroom i Hobro kan vi præsentere et stort antal prøver på vores tæpper. Her finder du mange forskellige kendte mærker, og vi vil altid give dig en guidet tur rundt i vores flotte udstilling. Du kan også altid låne et gulvtæppe til dit hjem, så du kan se et tæppet i dine vante omgivelser.

Rul til toppen