Holger's Gulv og Snedkerservice

Tæpper og tæppefliser

Tæpper og tæppefliser – En klassiker i mange hjem

Hos Holger’s Gulvservice lægger vi ikke kun trægulv, vinyl og linoleumsgulve – nej, vi lægger også tæpper i massevis!
I vores showroom i Hobro præsenterer vi et stort antal tæppeprøver fra mange forskellige kendte mærker, og vi vil altid gerne give dig en guidet tur rundt i vores flotte udstilling. Du er også altid velkommen til at låne tæppeprøver med hjem, så du kan se tæppet i sine vante omgivelser.

Tæpper med varme og liv

Tæpper er med til at skabe en hyggelig atmosfære, og de er bløde og behagelige at gå på. Udover dette, så varmer og isolerer tæpper også. De er oven i købet også lyddæmpende. Et nyt tæppe behøver ikke at være dyrt eller besværligt, for alt dette hjælper Holger’s Gulvservice dig med.

Tæpper behøver hverken at være kedelige eller besværlige at rengøre. Hos Holger’s Gulvservice tilbyder vi mange forskellige og spændende slags tæpper, så mon ikke vi også kan finde et, der giver varme og liv til rummet, og som passer til dine behov.

Tæppefliser, en billig og flot løsning

Hos Holger’s Gulvservice tilbyder vi forskellige varianter af tæppefliser, som er en god og praktisk løsning til lokaler, der er i konstant udvikling. Tæppefliser er perfekte til kontormiljøer, hvor der gerne må være lidt sjæl i rummet. Tæppefliser er lette at montere og nemme at udskifte, hvilket giver rig mulighed for at sætte et personligt præg på rummet, de monteres i. Hos Holger’s Gulvservice tilbyder vi tæppefliser, der er slidstærke, og vi hjælper dig med at lave et rum efter dine behov.

Vi hjælper dig gerne med at vælge

Hos Holgers Gulvservice har vi mange års erfaring med at lægge tæpper og tæppefliser, og derfor er vi også specialiseret i, sammen med dig, at finde en tæppeløsning, som kan leve op til dine krav, forventninger og spidsbelastning. Derudover kan man med tæpper og tæppefliser sætte sit eget personlige præg, og vi hjælper dig også gerne med at finde på løsninger, som er lidt anderledes end det, man normalt ser.

Rul til toppen