Holger's Gulv og Snedkerservice

Trægulve

Trægulve – Et godt og holdbart gulv

Hvad end det er renovering eller nybyggeri, er et af de mest eftertragtede gulve et trægulv. Et trægulv indbyder til uanede muligheder, hvor man nemt kan lade sig inspirere af tidens trend eller sætte sit helt eget personlige præg. Der findes et utal af muligheder for at slippe kreativiteten løs, hvilket også betyder, at ingen kunders behov og ønsker er ens, og netop derfor tilbyder vi hos Holger’s Gulvservice en lang række forskellige trægulve, som passer til dine krav. I Hobro kan du se vores store udvalg i vores showroom.

Trægulve til en hver smag

Når vi hos Holger’s Gulvservice siger, at vi kan tilbyde et ualmindeligt bredt udvalg af gulve, så mener vi det! Derfor kan du gå på opdagelse i både pris og kvalitet. Vi fører således alt fra det ultra prisvenlige og populære laminattrægulv til de meget slidstærke massive trægulve – og alt der imellem. Mulighederne er mange, og derfor kan det også være svært at beslutte, hvilket gulv som passer til netop dine behov.

Derfor er du altid velkommen til at besøge os i vores showroom, hvor du kan både se og føle de mange produkter, vi kan tilbyde. I vores showroom vil du også altid have mulighed for at snakke med en professionel gulvlægger, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilket gulv, som passer helt perfekt til dit budget, krav og forventninger. Derover kan du få meget mere information om de forskellige typer trægulve af vores professionelle personale.

Med trægulve får du:

  • Et solidt gulv
  • Et gulv med en smuk overflade
  • Et slidstærkt gulv
  • Mulighed for at give din bolig et nyt pust
  • Mange muligheder for udseende
  • Et gulv der holder på varmen
  • Et gulv af naturlige materialer

Hvilket trægulv skal jeg vælge?

Udover muligheden for at komme forbi vores flotte showroom, er du også altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 30709046, hvor vi altid er klar til at give dig en velovervejet rådgivning til hvilket trægulv, du skal vælge. Hos Holger’s Gulvservice har vi professionelt personale, der altid er klar til at råde og vejlede dig til hvilket trægulv, som passer til dit budget og dine behov. Når du vælger trægulv, er det vigtigt for os, at du er tilfreds med dit valg. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde den træsort og den slag trægulv, som du ønsker dig. Kontakt Holger’s Gulvservice i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit trægulv.

Rul til toppen