Vinylgulve

Vælg praktisk gulv med høj slidstyrke

Vi ved godt, at det kan være svært at finde et gulv der både er flot og funktionelt, og derfor anbefaler vi vinyl til gulve, da man selv kan vælge udseende og materialet er samtidig yderst slidstærkt.

Vælg vinylgulve hvis du ønsker et praktisk gulv, der ikke går i stykker og som forhindrer vandskader. Vinylgulve er lavet af glasfiber, der både er slidstærkt og vandtæt, og dermed er vinylgulv et kæmpe plus i bogen. Så kan du erhverve dig et flot gulv, der samtidig kan holde til pletter og holder tæt hvis der spildes vand på det.

Der er i virkeligheden mange fordele ved at vælge vinylgulve, heriblandt brugen af vinylgulve i såkaldte vådrum, som eksempelvis vinylgulv til badeværelse og bryggers. Man vil typisk lægge vådrumsvinyl på badeværelser og i bryggers, hvoraf man kan vælge almindeligt vinylgulv i køkkener og entré.

Det er som regel en god løsning, når man får lagt vinylgulvet i hjemmet, især fordi rengøring af vinylgulv er en yderst fornøjelig proces. Vinylgulve har en glat overflade, uden revner og uden for mange samlinger, og det gør gulvet let at rengøre.

Hvorfor vælge vinylgulve?

Vinyl gulvbelægning kan klares i alle rum, og vinyl på badeværelse er især en meget god løsning, da der ofte er fugt på badeværelset. Derudover er vinylgulv også meget slagfast, så hvis man taber produkter, som eksempelvis en hårtørrer, går gulvet ikke i stykker. Det samme gælder vinylgulv til køkken, hvor meget af den daglige aktivitet jo foregår. Vinylgulvet holder til en del mere, og er et oplagt valg hvis man søger gulv af god slidstyrke.

En af de allerstørste styrker ved vinyl er, at materialet er med til at minimere risikoen for vandskader i dit hjem. Vinylgulve egner sig godt til de fleste rum i hjemmet, og de er et fantastisk alternativ til klinker og fliser, men det er klart, at vinylgulve egner sig bedst til badeværelser, køkkener, bryggerser og entréer.

Gulvlægger til vinyl: Montering af vinylgulv

Vi sørger for at sende en dygtig gulvlægger ud til dig, når det gælder montering af vinylgulv. Dine gulve leveres helt hjem til dig af vores fagfolk, og levering kan ske på forskellige tidspunkter, alt efter hvornår det passer dig.

Det kræver nogle andre produkter at lægge vinyl i vådrum, men dette kan du få information om fra vores fagfolk, hvis du ringer eller skriver til os. Vi glæder os rigtig meget til at være en del af din løsning med vinyl gulv, og giver gerne gode råd omkring forskellige løsninger.

Sammen kan vi give dig den helt rigtige løsning

Er du nysgerrig på at høre mere om vinylgulve, er du altid velkommen til at kigge forbi vores flotte showroom i Hobro. Derudover kan du altid ringe til en af Holger’s Gulvservices dygtige gulvlæggere på tlf. 30 70 30 46, hvor de altid er klar til at svare på dine spørgsmål eller finde på individuelle og inspirerende gulvløsninger, som rammer netop din personlige stil.

Rul til toppen