Holger's Gulv og Snedkerservice

Vinyl

Vinylgulve – Praktiske gulve med høj slidstyrke

Vinyl er et produkt, hvor kreativiteten virkelig kan slippes løs, da denne gulvtype fås i et væld af farver og mønstre, som åbner for næsten uanede muligheder. Vinyl er meget brugt på badeværelser og andre vådrum (vådrumsvinyl), men er også særdeles velegnet i eksempelvis køkkener og bryggerser, hvor det kan bidrage til en helt personlig stil og give en dig en meget rengøringsvenlig overflade. Vinylgulve har en utrolig høj slidstyrke, samtidig med, at det har en blød og komfortabel overflade.

Hvorfor vælge et vinylgulv?

En af de allerstørste styrker ved vinyl er, at det er vandtæt, hvilket er med til at minimere risikoen for, at der kan ske vandskader i dit hjem. Derudover laves der meget få samlinger, når man lægger vinyl. Dette betyder, at der er færre steder, hvor der kan opstå utætheder, og det gør desuden gulvet meget rengøringsvenligt. Udover at vinylgulve er utrolig rengøringsvenlige, så er de også en fornøjelse at gå på. Vinylgulve egner sig godt til de fleste rum i hjemmet, og de er et fantastisk alternativ til klinker og fliser. Vinylgulve egner sig især bedst til badeværelser, køkkener og entréer.

Sammen kan vi give dig den helt rigtige løsning

Er du nysgerrig på at høre mere om vinyl, er du altid velkommen til at kigge forbi vores flotte showroom i Hobro. Derudover kan du altid ringe til en af Holger’s Gulvservices dygtige gulvlæggere på tlf. 30 70 30 46, hvor de altid er klar til at svare på dine spørgsmål eller være med til at finde på individuelle og inspirerende gulvløsninger, som rammer netop din personlige stil.

Rul til toppen