snedker viborg

Vinylgulve

Vælg praktisk gulv med høj slidstyrke

Er du på udkig efter et gulv, der både er flot og funktionelt? Vi anbefaler vinylgulv. Her får du både et gulv, hvor der er mulighed for at vælge lige det udtryk, som bedst matcher din boligindretning samtidig med, at du får et slidstærkt gulv. 

Det kan være i forbindelse med et vaskerum, en fugtig kælder eller badeværelse, her kan du få vådrumsvinyl, der er et specielt designet vinyl til vådrum. Det er dog ikke i alle tilfælde, at det er nødvendigt med vådrumsvinyl til badeværelse, da der også kan anvendes almindelig vinyl til badeværelse. Vi vejleder gerne i brug af vådrumsvinyl til vådrum og hjælper dig med at vurdere, hvad der vil passe bedst til din bolig

Hvorfor vælge vinylgulve?

Vælg vinylgulve hvis du ønsker et praktisk gulv, der ikke går i stykker og som forhindrer vandskader. Vinylgulve er lavet af glasfiber, der både er slidstærkt og vandtæt, og dermed er vinylgulv et kæmpe plus i bogen. Så kan du erhverve dig et flot gulv, der samtidig kan holde til pletter og holder tæt hvis der spildes vand på det.

Vinylgulv køkken, badeværelse og entré

Det er som regel en god løsning, når man får lagt vinylgulvet i hjemmet, især fordi rengøring af vinylgulv er en yderst fornøjelig proces – her er køkkenet ingen undtagelse. Af alle rum i din bolig vil det typisk være køkkengulvet, der er mest udsat med madrester, krummer og andre udfordringer, der ofte kræver en del rengøring. Vinylgulve har en glat overflade, uden revner og uden for mange samlinger, og det gør gulvet let at rengøre. 

En af de allerstørste styrker ved vinyl er, at materialet er med til at minimere risikoen for vandskader i dit hjem. Vinylgulve egner sig godt til de fleste rum i hjemmet, og de er et fantastisk alternativ til klinker og fliser, men det er klart, at vinylgulve egner sig bedst til badeværelser, køkkener, bryggerser og entréer.

Gulvlægger til vinyl: Montering af vinylgulv

Vi sørger for at sende en dygtig gulvlægger ud til dig, når det gælder montering af vinylgulv. Dine gulve leveres helt hjem til dig af vores fagfolk, og levering kan ske på forskellige tidspunkter, alt efter hvornår det passer dig.

Det kræver nogle andre produkter at lægge vinyl i vådrum, men dette kan du få information om fra vores fagfolk, hvis du ringer eller skriver til os. Vi glæder os rigtig meget til at være en del af din løsning med vinyl gulv, og giver gerne gode råd omkring forskellige løsninger.

Sammen kan vi give dig den helt rigtige løsning

Er du nysgerrig på at høre mere om vinylgulve, er du altid velkommen til at kigge forbi vores flotte showroom i Hobro. Derudover kan du altid ringe til en af Holger’s Gulvservices dygtige gulvlæggere på tlf. 30 70 30 46, hvor de altid er klar til at svare på dine spørgsmål eller finde på individuelle og inspirerende gulvløsninger, som rammer netop din personlige stil.

Rul til toppen