snedker viborg

Bona – behandling af trægulv

Trægulvsbehandling 

Bona leverer produkter, der sikrer kvalitets behandling af alle typer trægulve, som vi forhandler og dagligt anvender i vores arbejde. Vi er eksperter indenfor området og har stor erfaring med Bona produkter, hvorfor vi kan tilbyde et professionelt og tilfredsstillende resultat. Med alt fra Bona slibemaskine til båndslibere og oliebehandling forlænger vi levetiden på trægulve.

Førende indenfor behandling og renovering af trægulve

Vi har over en længere årrække selv anvendt produkterne fra Bona med stor tilfredshed. I vores arbejde bestræber vi os dagligt på at yde den bedste service og resultater for vores kunder. Med maskinerne fra Bona bringer vi det bedste frem i dine gulve, da Bona produkter er nogle af de førende indenfor markedet. 

Trægulve bidrager ikke kun med et stilrent udtryk til boligindretningen, det er også et gulv, der holder på varmen. Trægulve er af naturmaterialer og er et autentisk håndværk, som vi respekterer, hvorfor vi kun anvender de bedste produkter.

Vi har et stort udvalg af følgende produkter:

  • Bona Craft Oil
  • Bona Rich Tone
  • Bona Nordic Tone

Produkterne fås i et hav af forskellige farver, og kan med fordel kombineres for yderligere beskyttelse og farvekombinationer.

Ønsker du f.eks. at fremhæve de dybeste toner i gulvet, skal du benytte dig af produkterne fra Rich Tone serien, hvor du kan kombinere det med Bona Craft Oil produkterne for at opnå flotte nuancer og farver frem i træet, der på samme tid vil yde yderligere beskyttelse mod slitage, fugt og kemikalier.

Certificeret Bona Craftsman i Nordjylland

Kontakt os med det samme!

bona produkter og bona slibemaskine

Holgers Gulv og snedkerservice er certificeret af Bona Craftsmand. Vi er derfor uddannede i at anvende produkterne professionelt. Samtidig er vi opdaterede inden for de nyeste teknologier og metoder indenfor Bonas produkter. I samspil med vores store erfaring med produkterne, kan vi sikre den bedste service og rådgivning.   

Slibning, restaurering eller overfladebehandling

Om dit trægulv skal renoveres eller overfladebehandles, får du professionelle resultater hos Holgers Gulv og Snedkerservice. Med Bona gulvsliber kan vi både opfriske, renovere eller behandle dine gulve med flotte resultater. 

Ønsker du at fremme nuancer eller tilføje farver i dit trægulv, anbefaler vi Bonas forskellige toner og olier. Vi udbyder et hav af forskellige farver som med fordel kan kombineres.

Effektiv beskyttelse mod slitage og ridser

Produkterne fra Bona kan ligeledes benyttes til at vedligeholde og forlænge dit trægulvs levetid. Produkterne giver trægulve de bedste forudsætninger og betingelser for at modvirke slitage fra skomærker, møbler og andet.

Få hjælp til dine trægulve i dag!

Med vores viden, erfaring og professionelle tilgang får du et slidstærkt og solidt trægulv med en smuk overflade. Trænger dit gulv derfor til en genopfriskning, der tilføjer din bolig et friskt pust med et nyt udtryk – kan du kontakte os for et tilbud allerede i dag.

Har du spørgsmål til vores forskellige ydelser og produkter fra Bona, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 70 90 46. Vi er klar til at hjælpe dig på vej og dele ud af vores gode råd. Med vores lange erfaring kan vi varetage stort set alle opgaver i forbindelse med trægulve og behandling i produkter fra Bona.

Vi varetager gulvarbejde i Hobro, Århus, Aalborg og resten af Nordjylland.

Rul til toppen