snedker viborg

Gulvafslibning Nordjylland

Søger du en gulvsliber i Hobro, Aalborg eller det øvrige nordjyske, så står Holgers gulvservice klar til at hjælpe dig med at opnå gulve så gode som nye med en gulvafslibning af dine trægulve.

Få en gulvafslibning i Nordjylland 

Er dit trægulv i hjemmet efterhånden ved at vise tidens tegn, er det måske på tide at fikse gulvet. Udover den dyre og svære proces med at udskifte gulvet med et nyt, bør du overveje en gulvafslibning, der både er en nemmere og billigere løsning, som giver et flot og holdbart resultat i fremtiden. Det kan være en svær opgave at gå i gang med en gulvafslibning på egen hånd, og det er et håndværk der kræver præcision og høj faglighed. Derfor står Holgers Gulvservice klar til at hjælpe dig med en gulvafslibning i Nordjylland. 

Ved at slibe trægulvet får gulvet igen en pæn overflade, hvor ridser og slitage bliver fjernet, så trægulvet bliver som nyt igen. 

gulslibning nordjylland
Før

gulvafslibning nordjylland
efter
gulvafslibning hobro
før
gulvafslibning viborg
efter

Slibning af trægulve i Viborg, Hobro og omegn

Vi står klar med erfarne og dygtige medarbejdere, der uanset opgavens størrelse, vil yde deres bedste for at sikre sig, at dine gulve igen bliver jævne og smukke at se på.

Vi har erfaring med alle slags trægulv, og derfor står vi klar til at hjælpe dig og dit trægulv, uanset hvilken stand gulvet er i. Du kan være sikker på, at vi efterlader dine gulve så gode som nye. Vi stræber efter at levere det bedste resultat, og vi har mange års erfaring med gulvafslibning. Vi har professionelle redskaber til at slibe dit trægulv, så det igen vil fremstå som nyt. 

Efterbehandling giver det holdbare resultat

En gulvafslibning hos Holgers Gulvservice stopper ikke efter slibningen. Vi efterbehandler dine gulve grundigt efterfølgende for at imødekomme dine ønsker og behov. Du kan vælge mellem tre typer af efterbehandlinger: sæbebehandling, oliebehandling eller en lakbehandling. 

Vi arbejder kun med miljørigtige efterbehandlinger, og vi står klar til at rådgive dig om hvilken type efterbehandling, der passer til dine behov. På den måde får dit gulv en flot finish samtidig med, at vi skåner miljøet. 

Med vores certificering i gulvafslibning og lakbehandlinger sørger vi for, at du altid får den bedste rådgivning og et flot og holdbart resultat. 

Kontakt Holgers Gulvservice i dag

Er dit gulv i Viborg, Aarhus, Aalborg, Hobro eller omegn ved at være slidt? Så kontakt os i dag for at høre mere, eller kom forbi os i Hobro. 

Du kan kontakte os på mail: ​​holgers@gulvholger.dk eller kontakte os på telefon 30 70 90 46.

Rul til toppen