Gulvafslibning – Nyt Liv til dit Gulv

Er dit gamle trægulv ved at være godt slidt? Så kan en nem, alternativ og billigere løsning til et nyt gulv være gulvafslibning af det gamle gulv. Det kan nemt gå hen og blive en rigtig dyr affære, hvis man selv forsøger sig med at slibe gulvet, da det er en opgave, som kræver pression og fagkundskab.  Holgers Gulvservice, med base i Hobro, står altid klar med vores dygtige og erfarne personale, som ved præcist, hvordan dit trægulv gøres flot igen.
Hvis dit gulv er meget slidt eller ujævnt, vil en gulvafslibning fra os være det helt rigtige valg. På den måde kan vi fjerne alle ujævnheder, skrammer og ridser og få dit gulv til at se helt nyt ud.

Bedre end nyt gulv

Med en gulvafslibning fra Holger’s Gulvservice, sørger vi for, at vi får dit gulv til at se helt nyt igen. Hos os er det muligt at få en gulvafslibning, uanset om det er en større eller mindre opgave. Derudover sørger vi også for, at vi efterlader et gulv, der er pænt og jævnt og som tilmed vil være uden slitage og ridser. Hos Holger’s Gulvservice har vi gulvafslibningsmaskiner, der efterlader et pænere finish end traditionelle maskiner.

Miljøvenlig efterbehandling

Når vi har slebet dine gulve, laves der en efterbehandling, som møder dine krav og behov. Der er flere forskellige muligheder for efterbehandling af gulve, der er slebet. Hos os er der muligheder for sæbebehandling, oliebehandling eller lakbehandling.

Hos Holger’s Gulvservice arbejder vi kun med miljøvenlige efterbehandlingsmidler, som sørger for, at dit gulv får den flotteste finish og skåner miljøet. Så ligemeget hvilken efterbehandlings metode du ønsker, om målet er udseende eller holdbarhed, så sørger vi for at klare det, samtidig med at vi også skåner miljøet på bedst mulig vis.

Ring eller kom forbi vores showroom

Er der noget, som du er i tvivl om, eller ønsker du at vide mere om, hvad vi tilbyder, så ring eller kom forbi og se vores showroom i Hobro. På den måde finder vi ud af, hvilke muligheder der er for at give dit gulv nyt liv. Med en special certificering i lak og slib, sørger vi hos Holger’s Gulvservice altid for at give dig de bedste råd i forhold til det fremtidige arbejde med dine gulve.

Kontakt os med det samme!