Bona til behandling af trægulve

Vi er eksperter inden for Bona produkter til trægulve. Bona leverer kvalitetsprodukter til behandling af alle typer trægulve, og med vores store viden inden for området er du sikret et professionelt og tilfredsstillende resultat.

Vi har i en årrække benyttet os af produkterne fra Bona, da de yder den bedste beskyttelse mod trægulvet og kan sammensættes i et væld af forskellige farvekombinationer, som får dit gulv til at fremstå rent og pænt.

Stort udvalg af Bona produkter

Hos Holgers Gulv og Snedkerservice benytter vi os af en række af forskellige produkter fra Bona. Med produkter fra Bona får du altid et tilfredsstillende resultat, ligegyldigt om du skal efterbehandle dit trægulv eller gøre det ekstra slidstærkt. 

Ønsker du at fremme forskellige nuancer i dit trægulv, kan du med fordel benytte dig af Bonas forskellige olier og toner. Med disse produkter får du fuld kontrol over, hvordan dit trægulv skal tage sig ud. Om du vil fremhæve de mørkere nuancer i træet eller fokusere på de lyse, så får du mulighed for dette med et hav af forskellige produkter.

Vi har et stort udvalg af følgende produkter:

  • Bona Craft Oil
  • Bona Rich Tone
  • Bona Nordic Tone

Produkterne fås i et hav af forskellige farver, og kan med fordel kombineres for yderligere beskyttelse og farvekombinationer.

Ønsker du f.eks. at fremhæve de dybeste toner i gulvet, skal du benytte dig af produkterne fra Rich Tone serien, hvor du kan kombinere det med Bona Craft Oil produkterne for at opnå flotte nuancer og farver frem i træet, der på samme tid vil yde yderligere beskyttelse mod slitage, fugt og kemikalier.

Med trægulve får du:

  • Et solidt gulv
  • Et gulv med en smuk overflade
  • Et slidstærkt gulv
  • Mulighed for at give din bolig et nyt pust
  • Mange muligheder for udseende
  • Et gulv der holder på varmen
  • Et gulv af naturlige materialer
Kontakt os med det samme!

Certificeret Bona Craftsman i Nordjylland

Holgers Gulv og Snedkerservice er certificeret Bona Craftsman, som betyder, at vi er uddannet i at bruge Bonas system på trægulve. Vi sørger for at holde os opdateret, så vi altid kan yde den bedste service og rådgivning. Vi besidder stor erfaring inden for Bonas produkter, og er derfor altid opdaterede inden for den bedste behandling af trægulve.

Med en certificeret Bona Craftsman skal du ikke bekymre dig om noget som helst. Vi besidder den fornødne viden og har påført mange lag af forskellige produkter fra Bona. Du får derfor de bedste resultater hos os, og vi går ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Effektiv beskyttelse mod slitage og ridser

Med produkter fra Bona kan du vedligeholde og forlænge dit trægulvs levetid. Bona leverer nemlig produkter til trægulve, som giver gulvet de bedste betingelser mod slitage fra skomærker, møbler eller andet. Her anbefaler vi blandt andet Bona Traffic og Bona Traffic HD, som er de mest slidstærke mærker fra Bona. Du undgår derfor ridser i trægulvet, og får den ultimative beskyttelse mod kemikalier og lignende. De to Traffic produkter er mest anvendte i offentlige eller private rum, hvor der er heftig trafik hver dag.

I hjemme kan du med fordel benytte dig af Bona Mega One, der er yderst slidstærk, dog ikke i samme grad som Traffic og Traffic HD. Bona Mega og Bona Mega One yder dog en optimal beskyttelse for rum med jævn trafik. Du går derfor ikke på kompromis på nogen punkter, hvis du benytter dig af disse produkter.

Maskiner fra Bona

Hos Holgers Gulv og Snedkerservice anvender vi maskiner fra Bona, som i en årrække har været nogle af de førende inden for området. Med alt fra båndslibere til Bonas Flexisand får du de mest optimale resultater. Maskinerne fra Bona bringer nemlig det bedste frem i dine gulve, og du får tilfredsstillende resultater uden nogen form for skader eller lignende. 

Om dit trægulv skal renoveres eller overfladebehandles, får du professionelle resultater hos Holgers Gulv og Snedkerservice, da vi anvender de bedste maskiner på området.

Ønsker du yderligere information?

Har du spørgsmål til vores forskellige ydelser og produkter fra Bona, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 70 90 46. Vi står altid klar til at dele ud af vores gode råd, og med vores lange erfaring kan vi varetage stort set alle opgaver omhandlende trægulve og behandling i produkter fra Bona. 

Vi varetager gulvarbejde i Hobro, Aarhus, Aalborg og resten er Nordjylland. Vi går altid det ekstra skridt for vores kunder, så de står med et tilfredsstillende resultat.