snedker viborg

Trægulve

Trægulv – Et godt og holdbart gulv

Uanset om du står overfor en stor renovering eller et nybyggeri og er på udkig efter nye gulve, er trægulvet altid et af de mest eftertragtet typer af gulve. At invitere træet ind i hjemmet giver uanede muligheder, og du kan nemt følge tidens trends eller sætte dit personlige aftryk på gulvet. 

Hos Holgers Gulvservice er kundernes ønsker til trægulvet aldrig ens. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige trægulve, så der er noget til enhver smag.

Stort udvalg af trægulve

Mangler du nye trægulve i Aalborg, trægulve i Aarhus eller omegn? Du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Hobro, hvor du kan se og mærke de mange forskellige typer af trægulve, vi tilbyder. 

Hos os kan du vælge mellem alt fra det prisvenlige laminattrægulv til det slidstærke massive trægulv – og alt der i mellem. Der er mange muligheder, og dermed også mange valg der skal træffes. Derfor står vi klar til at vejlede dig på bedst mulig vis, så vi sammen kan finde det trægulv, der passer bedst til dit budget, dine krav og forventninger.

Når vi hos Holger’s Gulvservice siger, at vi kan tilbyde et ualmindeligt bredt udvalg af gulve, så mener vi det! Derfor kan du gå på opdagelse i både pris og kvalitet. Vi fører således alt fra det ultra prisvenlige og populære laminattrægulv til de meget slidstærke massive trægulve – og alt der imellem. Mulighederne er mange, og derfor kan det også være svært at beslutte, hvilket gulv som passer til netop dine behov.

Derfor er du altid velkommen til at besøge os i vores showroom, hvor du kan både se og føle de mange produkter, vi kan tilbyde. I vores showroom vil du også altid have mulighed for at snakke med en professionel gulvlægger, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilket gulv, som passer helt perfekt til dit budget, krav og forventninger. Derover kan du få meget mere information om de forskellige typer trægulve af vores professionelle personale.

Med trægulve får du:

  • Et solidt gulv
  • Et gulv med en smuk overflade
  • Et slidstærkt gulv
  • Mulighed for at give din bolig et nyt pust
  • Mange muligheder for udseende
  • Et gulv der holder på varmen
  • Et gulv af naturlige materialer

Hvilket trægulv skal jeg vælge?

Find det rette trægulv hos Holgers Gulvservice

Når du skal have et nyt gulv, er det vigtigt for os hos Holgers Gulvservice, at du får den rette vejledning, så du kommer hjem med et gulv, du er tilfreds med. Derfor er du altid velkommen i vores showroom i Hobro, så du med eget øje kan se de mange typer af trægulve, der er at vælge mellem. Vi står klar med professionel rådgivning, så du får de bedste forudsætninger for at komme hjem med det helt rette gulv for dig og dit hjem. 

Derudover er du også altid meget velkommen til at kontakte os på vores mail holgers@mail.dk eller ringe til os på 30 70 90 46, for at få professionel rådgivning til hvad vi kan gøre for dit gulv.

Rul til toppen