Holger's Gulv og Snedkerservice

Snedkerarbejde

Mangler du den rette snedker, der kan hjælpe dig med at gøre dine drømme indenfor træarbejde til virkelighed? Hos Holger’s Gulvservice stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du står med en særlig snedkeropgave for hånden.

Besøg os endelig på vores fysiske adresse, og del dine ideer til vores fremtidige arbejde sammen. Vores snedker kan varetage et væld af opgaver, der bliver udført på bedste vis. Uanset om du vil have en gode ideer, eller du vil vide mere om vores priser på snedkerarbejde i køkkenet, trapperenovering, renovering af døre og vinduer eller andet, så kontakt os gerne.

Snedkerarbejde Hobro – Godt håndværk går aldrig af mode!

Ønsker du at få fremstillet inventar af træ, skal det udarbejdes med flere funktioner. Først og fremmest bør det både være lavet æstetisk korrekt, så det behager øjet. Derudover skal den have den rette anvendelighed og holdbarhed, så det kan bruges mange år frem. Det sætter krav til fagligheden som snedker, hvorfor vi arbejder omhyggeligt med enhver opgave, så vi altid leverer det bedste resultat.

Vi har en lang række erfaring i branchen, derfor er vi ikke blege for at kalde os professionelle snedkere. Derfor har vi både finpudset og oparbejdet vores faglighed, hvorfor vi idag kan varetage et væld af flere forskellige arbejdsopgaver.

Flot og holdbart håndværk

Hvis du står og drømmer om et personligt køkken, og du ved lige, hvordan det skal se ud, så fremstiller vi hos Holger’s Gulvservice det gerne for dig. Mangler du nyt køkken, så hjælper vores snedker gerne med at fremstille og montere de ting, der kræver den rigtige faglighed, kvalitet samt maskiner til arbejdet. Med mange års erfaring indenfor branchen får du et godt og holdbart stykke håndværk, som også er pænt og opfylder dine krav for, hvordan det skal se ud. Vores snedkere kan specialfremstille alt fra bordplader, trapper til alverdens slags inventar, så du med garanti får lige det, du drømmer om.

Har du en gammel trappe i din bolig, som trænger til en kærlig hånd, så gør vi gerne arbejdet for dig. Uanset om der blot er tale om en mindre reparation af trappe, eller du ønsker en større renovering af trappe, giver vi gerne trappen et nyt og forbedret udtryk efter vores arbejde.

Professionel gulvservice

Vi kan hos Holger’s Gulvservice håndtere et stort udvalg af opgaver, der både kan varetages af vores snedkere og andet fagfolk. Vi ved desuden alt omkring trægulve, hvorfor vi gerne hjælper dig med belægning af nye gulve eller gulvafslibning af dit nuværende.

Vi laver gerne mere end en opgave for dig, hvis du vil have fornyet både inventar af træ og dine trægulve. Tag endelig kontakt til os, så finder vi en god aftale og mere fordelagtig pris til dig.

Snedkerarbejde Nordjylland

Leder du efter en snedker i det nordlige Jylland, bør du ikke tøve med at kontakte os. Vores snedker har kunder fra hele det nordlige Jylland, så uanset om du er på udkig efter en snedker Viborg, snedker Hobro eller i andre nordjyske byer såsom Aalborg, kan du altid kontakte os. Er du bosiddende i Århus, og du vil gerne have besøg fra vores snedkere, kommer vi ligeledes forbi dig.

Hvad end du mangler en helt ny trappe, skabe til køkkenet, nye bordplader eller montering af vinduer, laver vi det gerne for dig. Kontakt Holger’s Gulvservice og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vores professionelle personale vil hellere end gerne hjælpe og rådgive dig til, hvilken løsning der passer bedst til dig.

Kontakt den rette snedker til arbejdet

Ønsker du kompetent, professionel rådgivning og håndværk, hvor mange års erfaring og øje for detaljer er i centrum, så kontakt os med din opgave – vi hjælper dig med at realisere dine boligdrømme.

Vi kan kontaktes på telefon: 3070 9046 eller på mail: holgers@mail.dk.

Rul til toppen