Holger's Gulv og Snedkerservice

Snedkerarbejde

Godt håndværk går aldrig af mode

Hos Holger’s Gulvservice stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du står med en særlig opgave på hånden. Kig derfor gerne forbi os i Hobro og del dine idéer med os. Det kan være en idé til køkkenet, en ny trappe, renovering af døre og vinduer eller noget helt andet, som du overvejer hvordan kan løses. Det kan være en reparation, renovering eller montering, som du gerne vil have et par professionelle folk til at tage et kig på. Det kan også være noget helt fjerde, og hos Holger’s Gulvservice er vi er ikke blege for at få stillet en udfordring. Vi kører ligeledes til Viborg, Aalborg og øvrige Nordjylland.

Snedkerarbejde lavet fra bunden

Når du overvejer at få noget lavet i træ, så er det ofte noget, som både skal behage øjet men også være anvendeligt, og det sørger vi for. Hvis du står og drømmer om et personligt køkken, lige som du vil have det, så kan Holger’s Gulvservice være dig behjælpelig. Vores snedkere kan specialfremstille alt fra bordplader til trapper, så du får lige det, du drømmer om.

Mangler du nyt køkken, så hjælper vores snedkere gerne med at fremstille og montere de ting, du står og mangler og drømmer om. Med mange års erfaring indenfor snedkerarbejde, får du et godt og holdbart stykke håndværk, som også er pænt og opfylder dine krav for, hvordan det skal se ud.

Professionelt håndværk til dit hjem

Ønsker du kompetent, professionel rådgivning og håndværk, hvor mange års erfaring og øje for detaljer er i centrum, så kontakt os med din opgave – vi hjælper dig med at realisere dine boligdrømme.
Hvad end du mangler en helt ny trappe, skabe til køkkenet, nye bordplader eller montering af vinduer, så kontakt Holger’s Gulvservice og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vores professionelle personale vil hellere end gerne hjælpe og rådgive dig til, hvilken løsning der passer bedst til dig. Kontakt os i dag for at høre mere om hvad vi kan tilbyde og lad os hjælpe dig med at gøre din bolig til din drømmebolig.

Rul til toppen