snedker viborg

Tæpper og tæppefliser

Din fortrukne forhandler af gulvtæpper i Viborg

Hos Holger’s Gulv og Snedkerservice lægger vi gulvtæpper og tæppefliser i Viborg, områder i og omkring Mariagerfjord Kommune eller længere væk. Vi finder løsninger og produkter til vores kunder, der leder efter det perfekte gulvtæppe – om det så er tynde, tykke, store eller små gulvtæpper.

Hvad vores billige og slidstærke gulvtæpper og tæppefliser har tilfælles er, at de skaber liv i hjemmet og sørger for et behageligt indeklima til en fordelagtig pris. Vi har tæpper til stuen, køkkenet og kontormiljøet, og vi hjælper også gerne med inspiration, således du kan finde dét tæppe, der passer ind med de resterende møbler.

 

Stort udvalg af tæppefliser

Hvor stort skal tæppet være under sofabordet? Hvad er tæppefliser? Vi besvarer dine spørgsmål og producerer moderne tæpper, der fuldender din indretning og pynter på det bare gulv. Vi tilbyder et større udvalg af tæpper i gode materialer, både ved gulvtæpper, flisetæpper og uldtæpper.

Vi hjælper både med at designe indretningen, finde den rigtige størrelse, materialer, mønstre og farver samt give rengørings- og vedligeholdelsestips til dit nye køb. Alt dette, og meget mere, kan Holger’s Gulv og Snedkerservice hjælpe dig helt i mål med.

 

Gulvbelægning til fordelagtige priser

Vi ønsker at hjælpe med at finde det helt rette tæppe til dit hjem, og dertil tilbyder vi gratis rådgivning og inspiration til tæpper, uanset om du skal have slidstærke eller lyddæmpende tæpper. Når vi påbegynder processen, tager vi højde for dine ønsker, så dit nye tæppe giver mening for dig og dit rum.

Hos Holger’s Gulv og Snedkerservice kan vi give dig et tilbud på mange forskellige og spændende tæpper, der giver varme og liv til hjemmet. Hvis du er på udkig efter løse tæpper, kan du også finde inspiration i vores udvalg, hvor vi har et stort udvalg til fornuftige priser på alt fra løse tæpper til spændende tæppefliser.

 

Professionel gulvlægger

Hos Holger’s Gulv og Snedkerservice har vi mange års erfaring. Vi gør brug af egen gulvlægger, der lægger dit nye gulvtæppe eller tæppefliser. Det er nemt og bekvemt for dig, da det klares nemt og når det passer dig.

Sæt dit eget personlige præg med et tæppe, det passer til din indretning. Vi hjælper dig med at finde på løsninger, som er lidt anderledes end det, du normalvis ser af tæpper. Vi er specialiseret i at finde løsninger til tæpper, der lever op til dine krav til størrelser, materialer, farver, forventninger og spidsbelastning.

Besøg os endelig i Holgers showroom i Hobro og kast et blik på vores varieret udvalg af prøver. Vi vil altid gerne give dig en guidet tur rundt i vores flotte udstilling, og du kan altid låne et gulvtæppe til dit hjem, så du kan se det i dine vante omgivelser.

Rul til toppen